Ascensore is het Italiaans woord voor lift. Het vat de focus van mijn visie en aanpak op risicobeheer, verzekeren en duurzame inzetbaarheid van mensen samen. Die drie onderwerpen zijn voor ondernemers steeds complexer en ik maak ze graag duidelijk en beheersbaar.

Volgens de definitie is een lift “… een transportmiddel om goederen of personen naar verschillende niveaus te brengen. “. Bij het voor en met een ondernemer in evenwicht brengen van risico en zekerheid geldt het lift-principe. Als het een omhoog gaat, moet er een tegengewicht zijn om het in balans te brengen.

Ook bij duurzame inzetbaarheid is dat precies de essentie. Mensen helpen omhoog te brengen, door barrières weg te halen en te ondersteunen en faciliteren waar nodig. Maar ook mensen begeleiden als ze van een hogere verdieping naar een lagere verdieping willen waar ze beter op hun gemak zijn.

Ik ga graag met u aan het werk op deze onderwerpen met wat mijn omgeving ook wel een “Rotterdamse aanpak” noemt. Ik herken mezelf zeker in die kwalificatie. Met een achtergrond als ondernemer en adviseur, met gespecialiseerde expertise in het vakgebied van bedrijfsmatige verzekeringen, is “geen woorden maar daden” altijd een leidraad geweest zoals u in mijn uitgebreide profiel kunt lezen.

Je kunt me bereiken via het contactformulier op deze site of direct op 06-83 811 771. Met een kop koffie weten we snel wat we samen kunnen doen en welke rol ik eventueel kan vervullen.

Tot snel!

Paul de Groot

U kunt ons via dit formulier een eventuele vraag stellen